lørdag 29. januar 2011

En Trollsang fremført av en Trollunge

Det overrasker meg støtt og stadig at det plutselig dukker opp hele sanger hjemme som jeg ikke har hørt et knyst om før den fremføres feilfritt til stor jubel for mor :-)

4 kommentarer:

  1. Jeg merker at jeg bgleder meg veldig til mine begynner å prate å synge. Fantastisk sang. Så flink

    SvarSlett
  2. Nydelig! Herreminhatt så sjarmerende han er <3 Og så klingende Berrrrgenser, da... "den som kommer etter, mye mere metter!" Herlig!!!

    SvarSlett
  3. :-) LØM - du har så uendelig mye å gled deg til!!

    og Fru Sol - få jentene ned hit litt oftere så skal vi nok få dem til å skarre litt!!

    SvarSlett
  4. Du vil ha et hint, ja? Om treårsdagsgave? Vel, da kan jeg røpe at det er et ledd i mitt O Store Babyalbumprosjekt. Jeg har, helt siden jeg skjønte at jeg ble overveldet over å få to barn på en gang, hatt en utrolig fiks idé på dette med babyalbum. Det er som om jeg føler at jeg har sviktet min jobb som mor hvis jeg ikke kan lage en skikkelig babyalbum til dem! Jeg vet det er rart, men jeg har jo hatt mitt å stri med i forhold til depresjon og slitenhetssyndrom og sånt, og derfor er jeg faktisk oppriktig redd for å glemme hvordan det var i den første, utrolig travle tiden. Og det er jo derfor jeg lagde bloggen i utgangspunktet. Så da Elisabet Innerst i Svingen lagde seg en BloggBok... http://innerstiveien.blogspot.com/2011/01/407-sider-innerst-i-veien.html?showComment=1296501824013#c4027248778701686424

    SvarSlett