tirsdag 10. august 2010

Tankefull


Aksel er så ofte tankefull for tiden. Det er helt tydelig at han faktisk tenker over ting han sier selv OG ting som vi forteller. Det er fasinerende å se hvordan hele gutten forsvinner litt inn i seg selv og reflekterer over alt fra at "pappa skal ta bybanen" til at det er lenge til jul.....

4 kommentarer:

  1. Så skjønn han er! Ja, det er en fantastisk alder vi er vitne til nå. Så mange tanker og følelser som bearbeides for tiden! Anna min er full av "vil itte" og "sliten" for tiden, mens hun prøver å venne seg til barnehagehverdagen. Hun "vil itte" gå i barnehagen fordi hun er "sliten", og om ettermiddagen "vil itte" hun gå hjem igjen av samme årsak. Kanskje hun kunne lært litt av Aksels rolige refleksjoner?

    SvarSlett
  2. *ler* så herlig hun er da! Hos Aksel går det mye i "mamma vi tenkte se på Dømmehagen" og når jeg sier "Aksel kan du rydde på plass bøkene" så svarer han "vææ så snill". Helt vanvittig hva de plukker opp av ord og ikke minst at de faktisk forstår betydningene også!!

    Og så må jeg legge til at de i den nye bhg allerede blir kalt Duracell Guttene.... like it or not..... :-)

    SvarSlett
  3. Fine Aksel !
    Ja, det er rart når man ser hvordan ungene tenker og funderer og legger to og to sammen.

    Husker jeg ble så forundret da jeg for en tid tilbake sa til Olivia at "nå måtte vi ta på skoene". Da "tenkte" hun litt og så for hun ut i gangen og kom tilbake med den ene skoen sin. Jøss, skjønte hun det, så fantastisk !!!!

    SvarSlett
  4. Dobbelmamma: ja, det er ekstra gøy i begynnelsen når de gjør ting som vi ikke hadde den villeste aneste om at de kunne <3<3<3

    Og det er utrolig gøy å prate med dem nå. Ikke lenge før vi sitter og diskuterer alt mellom himmel og jord nå hihi

    SvarSlett