lørdag 11. september 2010

Ikke alltid like fotogene....

Jah... Trollungene er som man ser ikke alltid like fotogene :-) Men nå i det siste har de blitt veldig opptatt av at vi skal ta bilder av dem. Aksel satt seg ned i trappen i yttergangen i dag og sa "pappa - kan du ta bilde??"

Og så er det stor stas å se på bilder av seg selv. Vi har en kalender for 2010 med bilder av dem. Den er stor stas å kikke i, og de ler så herlig når slike rare bilder dukker opp. Mulig jeg skal forsøke å lage fotobøker til dem etter hvert. Så test på FBI på nrk og der kom Eurofoto best ut i test.
Når høsten setter inn for fult får jeg se om det blir kjekt å putle med slikt :-)

2 kommentarer:

  1. Nei ikke alltid vi er like heldige med bildene, så godt vi har mange sjanser nå til dags :-)

    Jeg lagde fotobok med bilder fra de var 0-6 mndr, den ble kjempefin. Hvis du bruker litt tid på det kan resultatet bli supert. har tenkt å lage flere også, men er foreløpig blitt med tanken...

    SvarSlett
  2. Hehe, takk høyere makter for den digitale utviklingen!! :P Herlig med de mulighetene vi har nå, er jo bare å knipse i vei og slette etterhvert (eller ikke - sukk)

    Trollungene er jo så fotogene, også så moro når de synes det er stas selv!! Kan forøvrig anbefale www.vistaprint.no til fremkalling av andre ting enn kun bilder. Kalenderne er GENIALE!! Og en brøkdel av prisen på resten.. Jeg bestiller bordkalendere til alle i nabolaget til jul, og det koster vel 39 pr stk.. (bare et eks.)

    Tudelidu!!

    SvarSlett