Jeg og Aksel fikk noen timer alene sammen på lørdag når Thomas var i bursdagsbesøk hos
en gutt på avdelingen sin.
Da benyttet vi sjansen til å bake deilige skillingsboller.
Aksle er den fødte bakemesteren og bollene ble super gode!!
 |
Først må vi ha masse mel på bordet |
 |
Så må vi konsentrere oss når vi kjevler |
 |
Deigen må snus mange ganger | | | |
|
 |
Nysgjerrige Nils sier at det er viktig å smake på det vi lager... |
 |
Kjevle LITT til... |
|
|
|
 |
Masse smør |
 |
Kanel - litt vanskelig å riste sånn med armen... |
 |
"Vi kan ta veeeldig mye sukker på, Mamma" |
 |
Aksel fant ut på egenhånd at rosiner sikkert ble kjempe godt å ha i også |
|
 |
Så er det bare å rulle deigen, kutte den opp i passe biter og strø brunt perlesukker på. Som Aksel sier "MYE sukker på, mamma!!!" | | | | |
|
 |
Og når bollene er ferdigstekt er det bare å invitere f.eks broren din på bollefest :-) |
|
 |
og når de voksne ikke ser det er det bare å meske seg med det brune perlesukkeret som er igjen... |
 |
note til meg selv: FJERN perlesukkeret når det er brukt!! |
|
|
Når det gjelder selve oppskriften på bollene så finner du den bak på pakken til Mølleren ;-)
Så herlig!! Og bollene ser supergode ut. Tror jeg må spørre Aksel om han kan lage nye skillingsboller til jeg kommer hjem... :)
SvarSlett<3<3 Klart han lager boller til Daddaen sin :-)
SlettKoselig at du er inne og leser!