mandag 5. september 2011

BæBæ Lille Bæsj

Er det en ting som fenger for tiden så er det bæsj!! Kamelbæsj og slangebæsj i do, tegninger av bæsj, sanger om bæsj, og ikke minst "hade" frasen. Den eksemplariske moren som står i butikken og har betalt varene, mens to ivrige Trollunger står i handlevognen og forsikrer seg og alle rundt seg om at "vi må betale for ellers er vi tyver!!!".

Jeg synes det er koselig å si hade selv, men i en hver passende og upassende situasjon for tiden- som med det hyggelige eldre ekteparet i blokken vår, mødrene i bhg, eller en fremmed på buss-stoppet - "hade BÆSJEN" og en klingende latter. Det slår ikke feil.....

(og legg merke til flørteblikket til Aksel - når han snur seg bort :-) ) er det muuulig å være så vakker og rampete på en og samme tid??


6 kommentarer:

  1. Velkommen til Den Anale Fasen :) Men Guuuuuuuuuuuuud han er nydelig ja!!!

    (Det er som jeg sier om mine barn - det er bra de er søte. Noen ganger kan de jo tross alt irritere på seg gråstein og da er det en veldig god overlevelsesteknikk å spille på sjarmen!)

    SvarSlett
  2. Å himmel så utrolig herlig blikk på slutten der ja. Jeg måtte le høyt ja. Fantastisk vakre gutter du har

    SvarSlett
  3. Haha :-) Herlig å kalle det for analfasen!
    Takk for gode ord <3<3

    SvarSlett
  4. Hehe, her synges det puss puss så får du en bæsj om kveldene.
    Flotte unger, har selv tvillinger på 6 år.

    SvarSlett
  5. Herlig blogg du har!! Har vært innom et par ganger før. Inspirerende for oss som selv har tvillinger. Mine er 5 år, pluss vi har en jente på 2 1/2, som helst vil være 5 hun også!! Utrolig herlig positiv vinkling på bloggen.

    SvarSlett
  6. Tusen takk for de koselige tilbakemeldingene <3<3

    SvarSlett