tirsdag 8. februar 2011

Å smake sitron for første gang, og litt Heia Brann

Hva kan en si.... etter å ha sett bilde av en sitron i pekeboken vår så måtte vi ta en tur i butikken for å se en i "real life". Thomas var skikkelig ivrig på å smake, men grimasene hans sier mer en 1000 ord.

I denne filmen er Trollungene 2 år og 3 mnd, og jeg må si at jeg elsker akkurat denne videoen fordi det er så herlig å høre hvor flink de er å prate enda de er så små.... Heia Brann og ut med sitronene :-)

9 kommentarer:

  1. Å! Herlig! :)
    Vi gleder oss til vi kan teste sitrontrikset. Vi ler godt av de grimasene der... Dog, er vi ikke enig i valg av fotball-lag, vi klarer heller ikke bli enig innad her i huset heller.... ;)

    SvarSlett
  2. Dobbelstas: føles egentlig en smule slemt å legge ut et slikt inlegg - "tygg hardt på sitronen Thomas" men var jo mest gøy.

    Når det gjelder fotball-lag så er det nok bhg som har innført Heia Brann for vi har lite interresse for den slags hihi...

    Dine blir nok like indoktrinert som våre på Brann når de begynner i bhg :-D hvis det er noen ihugga fans som jobber der!

    SvarSlett
  3. Ikke slemt, bare moro! :) Hihi, vi lo godt her!
    Mannen i huset her får vel magesår hvis gutta blir Brann-fæn, er visst Ålesund eller AAfk som det heter for alle penga, og han har allerede snik-innført flasker, bodyer, skjerf og flagg.
    Sukk for et kaos det skal bli! :)

    SvarSlett
  4. Kjempemorsom video! Men så sinnsykt flinke å snakke, da, jeg blir jo helt satt ut!!! Og så utrrrrroooooolig talende ansikt Thomas har :D

    SvarSlett
  5. Haha, så herlig. Surt med sitron ja. Mine søsken tvangslager kanarifulgl fan av mine to. De fikk t skjprter til jul og til bursdagen skal de vistnok få bagger.

    SvarSlett
  6. For en herlig blogg :-D Måtte lese gjennom hele og lo godt flere ganger! Håper alt er bra med dere :)

    Klem fra kusine Ingvild.

    SvarSlett
  7. Ingvild - hei, så gøy at du stakk innom her. Du er jo vant til bhg galskap så trenger du noen uker med praksis så er det bare å rope ut så kan du komme hit og øve deg :-DD

    Klemmer tilbake

    SvarSlett
  8. Så herlig! :) For noen utrolig skjønne øyne på de - begge to! Flinke å snakke var de også .. helt til mammaen ødela alt med det der Brann-tullet :P

    (Her i huset har vi øvd på å synge Vikingsanger så høyt at vi overdøver Startsupporterene rundt oss) ;)

    Vi hadde forresten en sitron-greie vi også; Andrea hyyyyylte da vi tok sitronen fra henne (for jeg syns synd på henne som spiste og skar grimaser, spiste og skar grimaser ... )
    Alt må prøves! :)

    SvarSlett
  9. For en fantastisk og fornøyelig filmsnutt! Utrolig skjønne, begge to!

    SvarSlett