søndag 25. september 2011

Helgen med Teddy

Denne helgen har vi vært så heldig å ha besøk av Teddy som egentlig bor i barnehagen til Trollungene.

På fredag var det spennende å komme hjem og vise Teddy hvor han skulle bo hele helgen. Han synes nok det var spennende for her har han jo ikke vært før. 

Etter å ha spist pasta og servelatpølse til middag så laget vi hytte og leket på rommet.
Og så var det barnetve tid. Da var det godt å sitte på fanget til Thomas og Aksel


Så ble det leggetid, og vi bestemte oss for å lage en seng til han slik at han kunne sove "mellom" Trollungene, og da var det frem med badebaljen.


På lørdagen hadde vi masse vi skulle gjøre, og både Trollungene og Teddy gledet seg veldig. Vi hadde lest i boken til Teddy at det var mange som sa at han pleide å prompe veldig mye på natten, men hverken Thomas eller Aksel hadde lagt merke til det. 

Etter frokost, litt barnetv og lek reiste vi for å hente tante og kusine Thea Elise for nå skulle vi på åpen dag på brannstasjonen. Vi gledet oss veldig, og håpet at vi fikk prøve å sitte i brannbilen.
Da vi kom frem til brannstasjonen var det masse barn og voksne der, og vi stilte oss i kø for å kjøre med brannbilen. Da fikk vi vaffler, og DET likte Teddy godt


Vi måtte vente litt lenge før det var vår tur til å kjøre, og da fikk Aksel og Teddy prøvd å sitte i en annen brannbil. Det var kjempe gøy, og veldig høyt oppe.





og så var det endelig vår tur til å kjøre med brannbilen. Det var kjempe spennende, og den snille brannmannen satte på sirener og blinklys.


Etter en tur med brannbilen fikk Thomas og Aksel prøve å spyle med brannslangene, og de var kjempe flinke!

Og så dro vi hjem til Thea Elise og spiste lunsj og lekte. Deretter reiste vi på Lagunen hvor vi kikket masse i lekebutikken, og spiste is på cafe.

Vi var veldig sliten når vi kom hjem så da måtte Teddy hvile mens vi var hos August og hoppet på trampoline, og syklet litt før det var inn og se på barnetv.

I dag er det siste dagen Teddy er hos oss, og vi har vasket alle klærne som han hadde i sekken sin. Så dro vi til åpen idrettshall, og Teddy synes det var kjempe gøy å hoppe på den store hoppemadrassen.



Nå har Thomas og Aksel reist på besøk, og Teddy er ligger i sengen sin og hviler. Han gleder seg til å komme i barnehagen i morgen, og har hatt en kjempe fin helg sammen med oss. <3<3










torsdag 22. september 2011

Kjærlighet

På vei ut døren fra bhg, men Aksel har ikke dårlig tid, nei....

Plutselig står han og klemmer på S, 3 år, hun klemmer tilbake, og han stryker henne på hånden. 
Og så hører jeg en liten jentestemme som hvisker "hade Kjæresten min"......



mandag 5. september 2011

BæBæ Lille Bæsj

Er det en ting som fenger for tiden så er det bæsj!! Kamelbæsj og slangebæsj i do, tegninger av bæsj, sanger om bæsj, og ikke minst "hade" frasen. Den eksemplariske moren som står i butikken og har betalt varene, mens to ivrige Trollunger står i handlevognen og forsikrer seg og alle rundt seg om at "vi må betale for ellers er vi tyver!!!".

Jeg synes det er koselig å si hade selv, men i en hver passende og upassende situasjon for tiden- som med det hyggelige eldre ekteparet i blokken vår, mødrene i bhg, eller en fremmed på buss-stoppet - "hade BÆSJEN" og en klingende latter. Det slår ikke feil.....

(og legg merke til flørteblikket til Aksel - når han snur seg bort :-) ) er det muuulig å være så vakker og rampete på en og samme tid??