tirsdag 8. februar 2011

Å smake sitron for første gang, og litt Heia Brann

Hva kan en si.... etter å ha sett bilde av en sitron i pekeboken vår så måtte vi ta en tur i butikken for å se en i "real life". Thomas var skikkelig ivrig på å smake, men grimasene hans sier mer en 1000 ord.

I denne filmen er Trollungene 2 år og 3 mnd, og jeg må si at jeg elsker akkurat denne videoen fordi det er så herlig å høre hvor flink de er å prate enda de er så små.... Heia Brann og ut med sitronene :-)

søndag 6. februar 2011

Farvel til smokkene

I dag kom endelig dagen vi alle har gledet oss til. I dag sendte vi alle smokkene til Kaptein Sabeltann.

I dag tidlig laget vi en konvolutt. Den la vi alle smokkene oppi. Så skulle vi ut, og da postet vi brevet i postkassen vår. Da vi kom inn igjen hadde postmannen vært og hentet konvolutten som var merket "til Kaptein Sabeltann fra Thomas og Aksel"

Dagsovingen gikk veldig fint. Det var litt vanskelig å akseptere at smokken var borte, men det var de jo så etter 10 minutter sov Trollungene godt.

Da sovingen var over måtte vi gå i postkassen og se om det var kommet et brev fra Kaptein Sabeltann, og det var det. Thomas sto bokstavligtalt og skalv når han fikk sitt eget brev med bilde av Kapteinen utenpå. Inni var det et brev som sa "tusen takk, Thomas, for at du ga smokkene til oss. Nå skal vi gi dem til noen babyer som ikke har smokk. Hilsen Kaptein Sabeltann og alle som jobber på Den sorte dame"

I tillegg til brevet hadde også Kapteinen gjemt to pakker under trappen i kjelleren. Det var hvert sitt piratflagg og hver sin eske med perler og perlebrett.

Det var to stolte gutter som måtte ringe både til mormor og besta for å fortelle det.

Nå er Trollungene i seng. Litt sutring om smokken, og de har etter 30 minutter enda ikke falt til ro, men vi får satse på at de finner roen til slutt :-)


Konvolutt til Kapteinen, Te-selskap med bamsene mens vi venter, brev fra Kapteinen